Her er de 10 effektive metoder, du SKAL mestre som leder,

hvis du vil have hurtig succes hos din CHEF og gøre karriere

  • Fordel # 1 ved at downloade

    Du får en værdifuld indsigt i andre succesrige lederes effektive og brugbare metoder.

  • Fordel # 2 ved at downloade
    Alle ledere kan anvende de 10 effektive metoder i deres nuværende lederskab.

  • Fordel # 3 ved at downloade
    De 10 effektive metoder skaber værdi for dig, din chef og hele organisationen.

Download din gratis e-guide i dag!

"Jeg har haft fornøjelsen af at have brugt Morten som businesscoach, i forbindelse med udvikling af min lederkarriere. Jeg satte stor pris på Morten's konstruktive tilgang og udfordringer af mine input, som var med til at rykke mig mod mit konstruktive mål. Målet blev opnået gennem min egen erkendelse og fordele ved at nå målet, som blev synliggjort af Mortens coaching. 

 

Mortens professionelle tilgang til arbejdet med lederudvikling og facilitering af læring, sammenholdt med hans varme personlighed, gør at mit forløb var særdelses effektfuld."

Neil Høst

Deputy Head of Risk & Controls

Nordea  

"Jeg kan varmt anbefale Jim som din business-coach, hvis du vil have fokus på dig selv og din udvikling som leder. Jim har fuldkommen styr på coachingens metodikker, men det er i høj grad også hans egen erfaring som leder, der giver coaching-sessionerne den ekstra dimension, der virkelig får dig til at rykke dig.  
 

Du kan være sikker på, at der bliver holdt fuldt fokus på det emne, du tager op og at målet med sessionen er klart. Jim guider dig sikkert igennem og går ikke af vejen for at udfordre dig og dine overbevisninger undervejs."

Kathrine Normann Olsen

Kundedirektør

P+

© Copyright by Erhvervscoaches ApS Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre​