Få hjælp til at tage dit lederskab

til et nyt niveau

Erhvervscoaching til ledere


Morten Brøgger og Jim Dane er gået sammen om at levere personlig udvikling og lederudvikling gennem ledelsesteoretiske og erfaringsbaserede løsninger.

Deres aktiviteter giver dig optimal læring, da de er baserede på de mest succesfulde læringsteorier og mere end 40 års erfaring, med at lede og facilitere personlig udvikling.

 

"Du styrker dit personligt ledelsesbrand, gennem din evne til at omsætte læring til handling." udtaler Jim, og fastslår samtidig at det oftest er der, ledere er mest udfordret.

Der er en kollektiv overbevisning om, at ledere ikke må lave fejl, eller gøre noget forkert. De ledere, der tør udfordre den overbevisning, er dem der også udfordrer egne blokeringer og på den måde sikrer udvikling af deres personlige lederbrand.

 

En anden vigtig årsag til personlig og lederudvikling er, at samfundet ændrer sig i en hastighed vi ikke tidligere har oplevet. Det betyder, at vores normale antagelse om, at man kan lære at blive dygtigere i et klasselokale ikke længere er langstidsholdbar.

"Der er behov for en udvikling af et lærende mindset" som Morten formulerer det. Det betyder, at vi i fremtiden i langt højere grad skal 
afprøve og teste, mere end planlægge og analysere, fordi vi ikke længere kan bruge fortiden til at definere fremtiden. 

 

Der er med andre ord behov for, at ledere udfolder deres mod, kreativitet og nysgerrighed så de sørger for at være relevante ledere i fremtiden.


Erhvervscoaching vil ikke kun have en positiv effekt på dig som leder. Det har også en direkte indflydelse på hele organisationen.

Det vil du bl.a. kunne opleve på dine medarbejdere, kolleger og samarbejdspartnere samt måden, hvorpå ledere samarbejder på alle niveauer i virksomheden.

Morten Brøgger

Businesscoach & Mentaltræner

Morten har mere end 15 års erfaring med at lede og facilitere forandringsprocesser for individer, teams og virksomheder. De seneste 8 år, har Morten inspireret ledere, til at forstå dem selv og udfoldet deres mod, til at udvikle deres personlige lederbrand.

 

Morten trækker på læring og erfaring, som leder og udviklingskonsulent i en af de største finansielle insitutioner i Danmark. Han har arbejdet på store strategiske projekter, undervist i flere lande og samarbejdet med ledere, på flere forskellige niveauer i en nordisk organisation.

 

Morten er internationalt certificeret businesscoach og mentaltræner. Med Morten får du en coach og sparringspartner, der selv har prøvet ledelsesopgaven og kender til dilemmaerne i rollen.


Jim Dane

Businesscoach & Mentaltræner

Jims baggrund er professionelt funderet og hans brede erfaring understøtter arbejdet med at guide, motivere og udvikle ledere. I mere end 7 år har han hjulpet ledere med at løse deres ledelsesudfordringer, finde frem til deres egen lederstil og ikke mindst udviklet dem, som ledere.

 

Jim har selv en solid erhvervsmæssig baggrund med 25 års erfaringer fra servicevirksomheder, hvor han har været ansvarlig for ledelse, HR, salg og kundeservice, både i den private og offentlige sektor.

 

Jim er internationalt certificeret businesscoach og mentaltræner. Hans mangeårige ledelseserfaring gør, at han kender til de ledelsesmæssige udfordringer, der opstår i din rolle som leder – både fagligt og personligt.

 

Vi havde brug for både smil på læben og værktøjer til at håndtere det at sidde spredt og ikke have mulighed for at være på kontoret sammen. Vi havde behov for nogen udefra til at facilitere positive møder, med både humor og indhold. Som leder er det rart at kunne lægge det ansvar på andre i en tid, hvor der er masser af opgaver på mit bord.

Tusind tak Jim og Morten for nogle værdifulde halve timer, hvor teamet rykkede mere sammen og her 3 uger efter stadig har mere energi og positivitet.

Mette Gade, Partner 360ᵒ Law Firm

Tag dit lederskab til et nyt niveau.
Book din gratis samtale nu.